Topkwaliteit zonnepanelen

Een klantverhaal van Joost die kiest voor full black zonnepanelen van Solar Premium

We zagen onze energierekening elk jaar stijgen en zonnepanelen steeds goedkoper worden. Om ons heen zien we ook steeds meer mensen die overwegen om zonnepanelen aan te schaffen.

We houden graag grip op onze kosten en daarnaast zijn we door de aanschaf van panelen minder afhankelijk van prijsstijgingen.

 

Persoonlijk advies

Gezien de huidige energiemarkt zijn we perfect op tijd overgestapt. Via een vriend die goede ervaringen heeft, zijn we in contact gekomen met Solar Premium. Na telefonisch contact was een afspraak snel ingepland. We kregen een persoonlijk advies en een passend montage plan. De offerte ontvingen we snel in de mail. Deze was volledig voor onze situatie geschreven. De persoonlijke benadering, het snelle handelen en aandacht voor onze situatie trok ons over de streep. Als extra service hielp Solar Premium ons om zeer eenvoudig de BTW terug te vragen. Dit maakt de terugverdientijd nog korter en de investering extra aantrekkelijk.

 

Full black panelen

We hebben gekozen voor full black zonnepanelen want deze passen het mooist bij onze dakpannen. Hierdoor past het systeem erg mooi in het straatbeeld. Na akkoord volgde zeer snel de montage. De monteurs werkte supernetjes en de kabels werden volledig aan het zicht onttrokken. De monteur overlegde met ons over de plek voor de omvormer. Ook legde hij uit hoe de bijbehorende app werkt waarmee we de opbrengst kunnen monitoren.

De zonnepanelen werken fantastisch! Via de app kunnen vanuit onze luie stoel de opbrengst van onze panelen monitoren. Erg leuk om te zien hoeveel stroom we al hebben opgewekt.

Geïnspireerd geraakt?

Wil je meer weten over deze case? We vertellen je er graag alles over!

Neem contact met me op

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Back to top