Over ons

De wereld staat aan de vooravond van een belangrijke energietransitie van eindige energiebronnen naar duurzame- en hernieuwbare energiebronnen.

Solar Premium ziet het als haar missie om met haar expertise binnen de PV-sector, door middel van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, aan deze transitie een bijdrage te leveren.

Topkwaliteit

Inmiddels hebben meer dan 500 particuliere woningeigenaren gekozen voor de kwaliteits PV-panelen van Solar Premium. Naast goede en duurzame producten besteden we ook veel aandacht aan het duurzaam en onderhoudsvriendelijk installeren van onze PV-systemen.

Snelle levering

Als je besloten hebt om zonnepanelen te nemen, dan wil je ze natuurlijk ook zo snel mogelijk. Door onze flexibele capaciteit en strakke planning lukt het doorgaans om binnen enkele weken jouw systeem te installeren. Dat betekent weken extra besparen door zelf stroom op te wekken.

Eigen monteurs

Ons team bestaat uit zeer ervaren techneuten die het ook nog eens leuk vinden om met klanten om te gaan. Goede communicatie zorgt voor het beter afstemmen van de wensen en mogelijkheden waardoor het eindresultaat helemaal naar wens is.

Service met aandacht

Onze persoonlijke aanpak staat garant voor de beste oplossing in elke situatie. Daarbij houden we lijntjes kort en kunnen we snel in actie komen. De vele positieve reacties van onze klanten zijn voor ons het bewijs dat dit een goeie aanpak is.

Wat we doen

Maak gebruik van onze ervaring

Engineering

Inmiddels hebben meer dan 500 particuliere woningeigenaren gekozen voor de kwaliteits PV-panelen van Solar Premium.

Zonnepanelen

Als producent van zonnepanelen leveren wij ook losse producten aan onze klanten.

On-site opleidingen en trainingen

Jouw eigen team leren werken met onze producten? Ons  expertisecentrum is er op gericht om kennis over te dragen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Complete systemen

Snelle installatie en goede service zijn de belangrijkste redenen om voor een compleet systeem van Solar Premium te kiezen.

Doe het zelf

Wil je zelf een PV systeem installeren en besparen op de installatiekosten? Wij denken graag met je mee.

Maak kennis met ons team

Ons hart gaat sneller kloppen van techniek. We gaan elke dag met plezier aan de slag om duurzame PV-installaties aan te leggen bij onze klanten. Aan het eind van de dag kijken we trots naar ons werk en genieten we van de positieve reacties van onze klant. Dat maakt ons werk echt afwisselend en waardevol.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Back to top