Solar Premium Projects is opgericht door professionals voor professionals. Wij zijn een ambitieus team dat zich volledig richt op de realisatie van zonne-energie (PV)-installaties, zowel groot- als kleinschalig, netgekoppeld en autonoom. Solar Premium Projects bestaat uit ervaren en vakbekwame professionals op het gebied van inkoop, projectontwikkeling, uitvoering en natuurlijk ook op het gebied van solartechniek in al haar facetten. Door uw wensen te combineren met onze kennis van duurzame energietechnologiƫn en de toepassingsmogelijkheden, zijn wij in staat om de voor u op maat gemaakte energiesystemen te leveren. Met ons uitgebreide netwerk aan installateurs in zowel Nederland als in het buitenland kunnen wij u daarbij een optimale service en after sales aanbieden.

 


 

BIJ ONS BENT U AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

Engineering

Het engineeren, berekenen, leveren, installeren en onderhouden van PV-systemen.

 

Zonnepanelen

Het leveren van zonnepanelen, omvormers en aanverwante producten voor netgekoppelde- en autonome systemen.

 

Complete PV-systemen

Het leveren van complete PV-systemen en speciale ontwerpen.

 

Doe-het-zelf

Doe-het-zelf PV-systemen; netgekoppeld en autonoom.

 

On-site opleidingen en trainingen

 

Missie

De wereld staat aan de vooravond van een belangrijke energietransitie van eindige energiebronnen naar duurzame- en hernieuwbare energiebronnen.

Solar Premium Projects ziet het als haar missie om met haar expertise binnen de PV sector, door middel van maatschappelijk verantwoord- en duurzaam ondernemen, aan deze transitie een bijdrage te leveren.